Omnicap adviseert WVT Industries NV bij de overname van Star Marine Chemicals BV uit Maassluis, Nederland

WVT Industries uit Aartselaar versterkt dankzij een strategische overname van Star Marine Chemicals BV zijn internationale positie. Star Marine is wereldwijd de referentie in marine cleaning chemicals en heeft een distributienetwerk dat alle grote wereldhavens in de verschillende continenten omvat. Dankzij deze overname heeft WVT Industries nu een nog vlottere toegang tot de wereldhavens en internationale markt, wat nieuwe opportuniteiten creëert.

Star Marine kan rekenen op 35 jaar expertise in marine cleaning chemicals, water treatment, tank cleaners en andere producten voor de marine-industrie. Deze internationale speler heeft een uitgebreid netwerk van havens in meer dan 20 landen, waaronder alle grote havens in Europa en de USA, de haven van Durban in Zuid Afrika, de wereldhavens in Azië zoals Singapore, Hong Kong, India, Korea, China en ook de verbindingshavens van Suez en Panama.

De overname van Star Marine door WVT Industries zorgt ervoor dat de klanten van beide bedrijven over een uitgebreide expertise en kennis zullen beschikken. De producten van Star Marine vormen enerzijds een mooie toevoeging op het huidige gamma van WVT Industries en er ontstaat onderlinge interactie qua expertise en knowhow in verschillende sectoren.

WVT Industries zal het merk Star Marine nu verder uitbouwen en ondersteunen in haar internationale ambities.

Omnicap was financieel en juridisch adviseur van WVT Industries bij haar eerste internationale overname.

Bron: www.wvt.be


 

← Terug naar overzicht