Team

OMNICAP bestaat uit senior professionals, zowel met financiële als juridische achtergrond, met jaren ervaring in de advisering van familiebedrijven, KMO’s, partnerships en hun aandeelhouders. Onze jarenlange dienstverlening aan familiebedrijven in de KMO-markt laat ons toe complexe dossiers tot een goed einde te brengen.

Stefan Hertogs

Stefan Hertogs

stefan.hertogs@omnicap.eu
0473 57 98 70

 

Master TEW (Universiteit Antwerpen, 1997) en erkend Adviseur Familiebedrijven aan het Instituut voor het Familiebedrijf (2010-2011).

Stefan heeft ruim 15 jaar relevante ervaring, enerzijds als corporate finance consultant met focus op mid-market transacties bij Winx Capital House en anderzijds als adviseur van aandeelhouders in KMO’s en familiebedrijven bij Deminor, waar hij partner werd.

Daarnaast heeft Stefan een uitgebreide ervaring in bedrijfswaarderingen, zowel in het kader van M&A transacties, transacties tussen familiale aandeelhouders alsook de waardering in het kader van geschillenregelingen.

In december 2012 heeft Stefan Deminor verlaten om zich te focussen op de oprichting van OMNICAP. Stefan is mede-oprichter en partner van OMNICAP en was tot eind 2018 voorzitter van de Belgian Corporate Finance Association.

Jan Bleyen

Jan Bleyen

jan.bleyen@omnicap.eu
0472 65 36 37

 

Master in rechten (Antwerpen, 1997), master in Europees recht (Panthéon-Sorbonne, Parijs, 1998), master in vennootschapsrecht (Brussel, 2004),  Corporate Finance (Leuven, 2005).

Jan heeft een uitgebreide ervaring in de advisering van KMO’s, in het bijzonder familiebedrijven, omtrent M&A transacties, de opvolging en de structurering van de relaties tussen aandeelhouders.

Jan begon zijn carrière bij PwC, daarna advocaat aan de Balie te Brussel om vervolgens te werken bij Deminor, waar hij partner was.

Begin 2013 heeft hij Deminor verlaten, en heeft hij OMNICAP mee opgericht.

Jan is partner bij OMNICAP.