OMNICAP adviseert aandeelhouders van Hedera bij verkoop aan Amerikaans beursgenoteerde Cognizant

Cognizant neemt Hedera Consulting, een organisatie gespecialiseerd in bedrijfsadvies en data-analyse in verschillende sectoren, over. Met de overname kan Cognizant klanten in België en Nederland nog beter voorzien van het juiste bedrijfsadvies en -inzicht en ondersteunen bij digitale transformatie. De voorwaarden voor de overname zijn niet bekend gemaakt.
Hedera Consulting is gevestigd in Kontich in België en werkt samen met bekende merken in diverse sectoren. Hedera's consultants en data-analisten zijn gespecialiseerd in klanten begeleiden bij hun groeistrategie, innovatie, marketing, verkoop en klantenservice. Hedera Consulting maakt nu deel uit van Cognizant’s Consulting-bedrijfstak.

"Belgische en Nederlandse bedrijven zijn momenteel druk bezig met het opzetten van bedrijfs- en IT-modellen die passen bij het digitale tijdperk”, zegt Santosh Thomas, president, Global Growth Markets, Cognizant. "Hedera Consulting breidt ons vermogen uit om deze Europese klanten te helpen flexibele en digitaal getransformeerde ondernemingen te creëren, waarmee ze beter in staat zijn uit grote hoeveelheden data zinvolle klanteninzichten te verkrijgen. Hiermee worden nieuwe producten ontwikkeld, kunnen bedrijven innoveren en daardoor nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren.”

"De meest succesvolle organisaties zijn bedrijven die sneller inzichten kunnen omzetten in acties”, zegt Philip Lahey, Partner, Hedera Consulting. "Door samen te werken met Cognizant, zijn we nog beter in staat om klanten te helpen bij het bepalen van hun strategie, bedrijfstransformatie en het verkrijgen van inzicht en concurrentievoordeel in een snel veranderende en sterk concurrerende markt. Onze gebundelde branche- en lokale kennis, ervaring en gespecialiseerde teams, zorgen ervoor dat onze klanten in de Belgische en Nederlandse markt beter in staat zijn data te analyseren en deze inzichten te gebruiken om producten, diensten en klantervaringen te verbeteren.”

← Terug naar overzicht