Carmignac Gestion, Vandelanotte Bedrijfsrevisoren en OMNICAP organiseerden thema-avond

Op 28 november 2013 organiseerden Carmignac Gestion, Vandelanotte Bedrijfsrevisoren en OMNICAP een thema-avond rond het onderwerp “De Overdracht van uw Bedrijf”. Deze thema-avond werd georganiseerd in het prachtig gerenoveerde Kasteel Tivoli in Mechelen.

Het was een besloten infosessie waar een 50-tal ondernemers en eigenaars van (familie)bedrijven aanwezig waren.

René Van Asbroeck van Vandelanotte Bedrijfsrevisoren startte de avond rond het thema “de waardering van het familiebedrijf”. 

Stefan Hertogs van Omnicap sprak over “de valkuilen en aandachtspunten bij de verkoop/overdracht van het familiebedrijf”. Hierbij lag de aandacht niet enkel op het overnameproces zelf, maar werd vooral ingegaan op het overnameklaar maken van het bedrijf. Hierdoor verhoogt de eigenaar niet enkel de kans op een succesvolle verkoop, maar kan ook een hogere overnameprijs bekomen worden.

Jan Molenaers van Carmignac Gestion sloot de avond af met het onderwerp “wat na de overgang van zakelijk naar privé-vermogen”.

Na de infosessie werd nog lang nagekaart tijdens het walking dinner.

Ook in de toekomst zal Omnicap infosessies blijven organiseren rond familiale opvolging en verkoop van (familie)bedrijven. Indien u als ondernemer interesse heeft om zo’n thema-avond bij te wonen, of u zou graag de slides van de presentatie ontvangen, laat het ons dan weten via info@omnicap.eu.

 

← Terug naar overzicht